menu

SteamTalmark verwelkomt nieuw creatief team

Welkom Èwa Oduguwa en Jolien Kappert! Zij vormen bij SteamTalmak een nieuw creatief team, dat verantwoordelijk is voor de invulling van creatieve wervingscampagnes voor onder andere Defensie, de Belastingdienst en Erasmus Medisch Centrum.
Èwa, Art Director, en Jolien, Copywriter, kennen elkaar van hun studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werken al meer dan twaalf jaar als duo. Ze hebben zich creatief ontwikkeld bij bureaus als Woedend! Creative Agency en Big Shots.

SteamTalmark helpen bedrijven met het vinden van personeel, door van werkgevers merken te maken. Employer branding is een stuk strategischer dan alleen een product of dienst verkopen. Jolien vertelt: “Daarbij kom je niet weg met trucjes. Je duikt veel dieper een organisatie in en moet echt de kern zien te pakken. Je komt niet weg met een mager ideetje, want daar prikt je doelgroep meteen doorheen. Je hebt het immers over iets wat zíj́ iedere dag doen.”

Creativiteit maakt onweerstaanbaar


Creative director Maarten Kuipers is blij met de komst van Èwa en Jolien. “Steeds meer werkgevers willen serieus aan de slag met hun employer branding. Logisch, in deze krappe markt. Maar serieus aan de slag is niet genoeg. Je moet je nek uitsteken. Durven kiezen voor creatieve communicatie die je van je sokken blaast en die jou als werkgever onweerstaanbaar maakt. Èwa en Jolien brengen dat soort ideeën op tafel.”

Ze kijken enorm uit naar alle mooie projecten die ze de komende tijd creatieve invulling gaan geven. Jolien noemt Defensie als voorbeeld. “Waar mensen een paar jaar terug het belang van Defensie minder zagen, is dat nu in korte tijd veranderd. Juist omdat we het hebben over thema’s als diversiteit en zingeving, die een veel bredere doelgroep aanspreken. Het is geweldig om hier als creatief team een bijdrage aan te leveren, met een leuke club van slimme en gezellige collega’s!”