menu

Schiphol Group

Welkom in de wereld van Schiphol Group

Uitdaging

Iedereen in Nederland kent Schiphol en heeft wel een associatie met werken op Schiphol. Al snel denk je dan aan beveiligers, bagageafhandelaars en al het negatieve nieuws van de afgelopen jaren. Dit heeft het algemene imago van Schiphol als werkplek geen goed gedaan.

Daarnaast is werken bij Schiphol Group, de exploitant van Schiphol, veel minder bekend. Veel mensen kennen de wereld achter Schiphol niet en hebben geen idee wat voor werk je er kunt doen. En dat terwijl de impact en betekenis van werken bij Schiphol Group enorm zijn. Hoe maak je dit voelbaar bij de wervingsdoelgroepen op de werkenbij-site en in campagne?

Oplossing

Een luchthaven als Schiphol is een wereld op zich die altijd in beweging is en moet blijven. De mensen van Schiphol Group zijn hier verantwoordelijk voor. Zij vervullen een regierol en zorgen ervoor dat de unieke wereld van Schiphol continu blijft draaien. 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Dat gevoel brengen we tot leven op de site, die laat je ervaren, of het nou dag of nacht is, wat de impact van je werk is.

De werkenbij-site van Schiphol Group is een stuk intuïtiever gemaakt. In plaats van de focus te leggen op wat we van je vragen, zetten we de spotlight op wat jij kunt toevoegen bij Schiphol Group. Met videocontent dompelen we de kijker onder in de verschillende vakgebieden en geven de wervingsdoelgroep een uniek kijkje zowel voor áls achter de schermen. En in de externe campagne zetten we de impact van het werk voorop.

Effect

Door de medewerkers als ambassadeurs in te zetten, voel je de verantwoordelijkheid, de impact en de trots die binnen Schiphol Group heerst. Zo geven we de doelgroep een belangrijke reden om te solliciteren. Het is nog te pril om een effect in cijfers aan te duiden. De campagne maakt een vliegende start met een volledig aangepaste en meer intuïtieve site, online videocampagne op o.a. LinkedIn, een mast langs de A4 en een out-of-home campagne op Schiphol zelf.


Irresistible employer brand Irresistible employer brand Irresistible employer brand Irresistible employer brand

Alles wat je in je hebt

Politie